Bize Ulaşın —  0(507) 259 08 04

Motorlu Sulu Baca Sistemleri

Sulu baca kurum filtresi diğer adıyla sulu baca filtresi kara fırınlarda uygulanan bir sistemdir. Filtre bacanın çıkış ağzına takılır. Sulu kurum filtresi Temiz su verilerek bacadan uçacak kurumu ve ısı haznesinde toplar ve pis su gideri ile logara atılır. Bu sulu baca filtresi yada sulu sistem baca filtresi tek başına kullanıldığı gibi bir su tankı ve devirdaim motoru aracılığı ile su kaybını önleyebilecek şekilde de kullanılır.

Motorsuz Sulu Baca Sistemleri

Bu amaçla, kazan duman gazı, kapasite ve sıcaklığına uygun özelliklerde bir aspiratör vasıtasıyla emilerek yıkayıcılı klasik siklona verilmektedir. Siklon girişinde ve içinde gerekli yerlere yerleştirilen düzenekler ile duman gazları içine su püskürtülmekte, böylece küçük taneciklerin birleşmesi ve ıslanarak ağırlaşması sağlanarak siklon tutma verimi arttırılmakta, aynı zamanda duman gazları içindeki kükürt dioksidin yıkanarak ayrılması sağlanmaktadır.

Siklonda yıkama ve santrifüj etkisi ile çökertilen kurumlar su ile birlikte siklon altındaki bunkerden bir boru ile kanalizasyona veya tesiste mevcut su arıtma sistemine verilmektedir. Çökeltme tankları ile kapalı devre olarak sistem çalışır hale getirilip tüm bileşenler çökeltilebilir ve temizlenebilir.

Müşteri Memnuniyeti

En İyi Hizmeti Sunuyoruz

Müşteri Odaklı

Hizmet Garantisi Veriyoruz

Profesyonel Ekip

İşini Bilen Bir Ekibiz

Bize Ulaşın

Adres: Aşık Veysel Mahallesi 5802 Sk. No:62 Karabağlar - İzmir

GSM: 0(507) 259 08 04

 

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin